Fork me on GitHub

Team

Marije Lesterhuis

validiteit

Mijn onderzoek gaat over de vraag of we er met comparatieve beoordeling in slagen de competentie te meten zoals we die bedoelen te meten. Mijn focus ligt op beoordelaars en schrijfproducten: op basis waarvan en hoe komen zij tot hun keuze en wat zegt dit over de validiteit van de rangorde die zij gezamenlijk creëren?

San Verhavert

betrouwbaarheid & efficiëntie

Ik bestudeer de kwaliteit van de rangorde van de beoordeelde werken en de factoren die daar invloed op uitoefenen. Daarnaast wil ik de methode efficiënter maken door te sleutelen aan de onderliggende algoritmes. Beide thema's onderzoek ik via overkoepelende studies en simulatie-studies.

Tanguy Coenen

digitaal systeem

Ik zoek via ontwerpgericht wetenschappelijk onderzoek naar kennis die voorschrijft hoe een informatiesysteem als D-PAC ontworpen moet worden. Om die kennis te onderbouwen, bestudeer ik het platform nauwkeurig in de omgeving waarvoor het bedoeld is.

Roos Van Gasse

feedback

Datagebruik en kwaliteitszorg in het onderwijs, dat zijn mijn onderzoeksthema's. Ik sta ik in voor het design van de feedback aan organisaties en leerkrachten en onderzoek hoe deze feedback kan bijdragen tot het ontwikkelen en verbeteren van organisatieprocessen.

Anneleen Mortier

feedback

Ik onderzoek de inhoud en de vorm van feedback bij comparatieve beoordeling: hoe moet feedback er voor de beoordeelde uitzien en wat moet er concreet in staan?

Coördinatie

Sven De Maeyer
Sven De Maeyer

Projectleiding

Renske Bouwer
Renske Bouwer

algemene coördinatie

Maarten Goossens
Maarten Goossens

coördinatie try-outs

Camille Reynders
Camille Reynders

programmeur

Alexia Deneire
Alexia Deneire

communicatie